Prezență online

Site-uri web

Site-ul dvs. trebuie să reprezinte marca dvs și viziunea dvs. Este cartea de vizită în mediul online pentru afacerea pe care o derulați. La winDigita fiecare site creat este unic și încercăm să satisfacem preferințele în materie de design ale clientului nostru. Suntem pasionați de cercetarea celor mai recente tendințe, și vă asigurăm că site-ul dvs va arăta minunat.

Landing page/Microsites design

Landing pages (pagini destinație) sunt paginile pe care oamenii „aterizează” atunci când fac primul clic pe o reclamă sau vin pe site-ul dvs. web. Știim cum să creem reclame interesante și pagini de destinație eficiente. Analizăm împreună obiectivele și vom crea pentru dvs reclame care nu doar atrag atenția oamenilor, ci reprezintă și marca dvs.

Fotografie de produs

De ce ar avea nevoie cineva de fotografie de produs? Câteva exemple des întalnite ar putea fi: pentru a posta imagini de calitate pe blog-uri personale, magazinele online, Amazon, site-urile de prezentare ale oricărei afaceri. Fotografiile se pot cumpăra sau cu puțină creativitate pot fi realizate de un profesionist.