Trafic web

Pay Per Click/Adwords Management

Vizibilitatea într-un mediu online cu caracteristici bine definite, traficul mărit și implicit creșterea numărului de prospecți/clienți sunt atuurile campaniilor Pay Per Click. Indiferent de platforma pe care vor rula campaniile: Google Adwords ,Youtube, Instagram si Facebook segmentările privind geolocatie, vârsta, interesele, comportamentul ne permit sa implementăm strategii personalizate de promovare în funcție de nișa, audiență și business.

Google Analytics/Reporting

Integrarea Google Analytics cu site-urile web ale clienților este pasul final al implementării fiecărui proiect. Acest instrument nu numai că permite urmărirea afacerilor online, dar oferă și servicii de raportare și optimizare analitică.

Chat Online

Comunicarea prin chat poate fi un serviciu suport oferit vizitatorilor site-ului dvs. Nu numai că prin această metodă valoarea percepută a serviciilor crește, dar chat-ul online corect operat transformă simplii vizitatori în clienți dedicați. winDigita oferă atât consultanță pentru alegerea celei mai potrivite platforme cât și serviciile de operator necesare.