Online Marketing

Social Media Marketing

Știm tot ce trebuie să știți despre social media marketing. Indiferent dacă doriți să aveți mai mulți prospecți sau să vă faceți cunoscută marca – vă putem ajuta. Suntem maeștri ai optimizării platformelor și a implementării unor campanii eficiente de social media.

Email Marketing

Campanii inteligente de generare de clienți cu distribuție lunară sau buletine informative (scrisori cu noutăți). Echipa noastră cunoaște legislația românească anti-spam și cele mai recente tendințe și practici. Știm cum să creăm buletine de știri creative pentru afacerea dvs.


				

Social Media Management

Creăm și gestionăm conturile de social media pentru ca afacerea dvs să existe în mediul online. Știm cu toții cât de important este să împrăștii vorba despre afacerea ta, iar rețeaua socială este ca și cum ai împrăștia vorba cu o rachetă. Aveți nevoie de conturi atractive și interesante de social media, iar noi vă putem ajuta.

Content Management

Utilizarea blogului pentru afacerea dvs. este o modalitate excelentă nu numai de a-i arăta clientului că știți exact despre ce vorbiți, ci și de a spori optimizarea motorului de căutare (SEO). Se creează cu această ocazie conținut valoros ce poate fi inclus în buletinele informative, afișat pentru promovare pe platformele dvs. de social media și, mai presus de toate, vă ajută să vă poziționați ca lider de piață. La winDigita ne asigurăm că toate blogurile pe care le creăm sunt optimizate SEO și web, asta însemnând conținut optimizat pentru cuvinte cheie, legătura cu alte pagini web dar si alte tehnici. Vreți să aflați mai multe? Vă putem ajuta!