E-commerce

Soluții complete de E-commerce

Dorița dvs este să vindeți produse online? Vă putem ajuta să o materializați și să începeți vânzările. Proiectam site-uri de comerț electronic personalizate conform dorințelor clientului, asigurându-ne că acestea sunt întotdeauna oferă o experiență plăcută dar și intuitivă. Toate achizițiile sunt urmărite și toate plățile sunt efectuate în siguranță prin intermediul oricărui furnizor important de plăți. Magazinele online pot fi conectate și la baze de date deja existente, astfel încât stocurile pentru produsele dvs. să rămână mereu la zi. Costurile de expediere a produselor și taxele sunt luate automat în considerare, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acestea.

Site-uri web pentru mobile

Acum mai mult ca niciodată, companiile se concentrează să ofere experiențe încântătoare în site-urile proprii atunci când clienții se conectează de pe dispozitivele mobile. La urma urmei, Google a favorizat în mod deosebit site-urile mobile, deoarece și-au actualizat algoritmul de căutare de două ori în ultimii trei ani. Și asta a fost urmarea faptului că au existat mai multe interogări de căutare pe smartphone-uri decât pe computere desktop și tablete. Echipa noatră alege cele mai bune soluții pentru clienți ca site-urile să fie „mobile ready” și „mobile friendly”.

Magazin pe platforma Amazon

Te-ai gândit să vinzi produse pe Amazon? Cel mai mare magazin online din lume oferă posibilitatea să te adresezi piețelor din Statele Unite, Canada și Mexic. Windigita oferă consultanță clienților care doresc să vândă pe Amazon. Implementăm și personalizăm magazinul tău Amazon.